mSpy EN

Πρόγραμμα γονεϊκής-εταιρικής Παρακολούθησης Κινητών Τηλεφώνων mSpy

more info buy it

Περιγραφή Προϊόντος

Το mSpy είναι ένα πρόγραμμα για τους γονείς που θέλουν να ελέγξουν το κινητό των ανήλικων παιδιών τους ή για τις εταιρείες που επιθυμούν τον έλεγχο των εταιρικών κινητών τους. Προσφέρει τη δυνατότητα να βλέπει ο γονιός (όχι ν’ ακούει) όλες τις κλήσεις που κάνει και τα SMS που στέλνει το ανήλικο παιδί, να εντοπίζει την τοποθεσία που βρίσκεται το κινητό του ανήλικου παιδιού ανά πάσα στιγμή, να βλέπει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του το ανήλικο παιδί. Είναι ένα εργαλείο ώστε να μπορεί ο γονιός να ασκήσει γονεϊκό έλεγχο στο παιδί του. Ιδανική λύση αν ανησυχείτε για το παιδί σας.

mSpy mobile devices

Το mSpy είναι μία συνδρομητική υπηρεσία, στην οποία πρέπει να εγγραφείτε προκειμένου να την χρησιμοποιήσετε. Η συνδρομή γίνεται κατευθείαν με την κατασκευάστρια εταιρεία και υπάρχουν διάφορα πακέτα χρέωσης, όπως μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα της mSpy. Η πληρωμή γίνεται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, PayPal, ή έμβασμα μέσω τραπέζης (το έμβασμα εξωτερικού επιβαρύνεται με έξοδα και καθυστερεί, γι’ αυτό δεν είναι ο προτιμότερος τρόπος πληρωμής). Για να γίνετε συνδρομητής πρέπει να πατήσετε “Αγορά” στη σελίδα του προϊόντος στο site μας, το οποίο θα σας πάει στη σελίδα του κατασκευαστή. Από εκεί επιλέγετε τη συνδρομή που επιθυμείτε, και κάνετε την εγγραφή (στα Αγγλικά). Δεν θα παραλάβετε κάποιο πακέτο, αλλά σας αποστέλλεται στο e-mail που θα δηλώσετε, κωδικός πρόσβασης με τον οποίο θα μπείτε στον ιστότοπο του κατασκευαστή, όπου θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες προκειμένου να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στο κινητό που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε (Προσοχή, Μόνο στα Αγγλικά).

Το κινητό πρέπει να είναι νέας τεχνολογίας, smartphone (Android, iPhone), αλλιώς δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα. Για την εγκατάσταση του προγράμματος χρειάζεται να έχετε φυσική πρόσβαση στο κινητό για περίπου 15 λεπτά, δηλαδή πρέπει να το έχετε στα χέρια σας. Χρησιμοποιώντας το Internet του κινητού γίνεται η εγκατάσταση του προγράμματος. Επίσης υπάρχει online τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εγκατάσταση (στα Αγγλικά).

Κατόπιν μπαίνετε στο site της εταιρείας, βάζετε τον κωδικό σας και βλέπετε όλες τις πληροφορίες του κινητού (και πάλι όλα στα Αγγλικά).

mSpy mobile devices

Το πρόγραμμα mSpy σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις (αριθμός, ώρα και ημερομηνία κλήσης, διάρκεια κλήσης), όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα SMS (κείμενο, ημερομηνία και ώρα που εστάλη), τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβιούνται από το κινητό, και να ξέρετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται. Αν το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο (rooted – περισσότερες πληροφορίες στο Internet για το πως γίνεται αυτό) μπορείτε επίσης να βλέπετε Facebook, Skype, Viber και What’s Up.

Το mSpy λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα με όλα τα δίκτυα, αποκλειστικά σε συσκευές Smartphone, δηλαδή iphone και όλες τις συσκευές Android. Έξτρα χρέωση από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας υπάρχει μόνο αν επιλέξτε να στέλνονται τα δεδομένα μέσω 3-4G. Αν επιλέξτε να στέλνονται μέσω wi-fi, τότε δεν υπάρχει καμία χρέωση.

Πρόγραμμα γονεϊκής-εταιρικής παρακολούθησης υπολογιστών mSpy

Περιγραφή Προϊόντος

Το πρόγραμμα παρακολούθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών mSpy είναι μία συνδρομητική υπηρεσία η οποία προσφέρεται από την mSpy για παρακολούθηση υπολογιστών ανηλίκων ή υπαλλήλων, και προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

mSpy mobile devices

  • Ποια προγράμματα χρησιμοποιούνται στο συγκεκριμένο υπολογιστή.
  • Καταγραφή πληκτρολόγησης: μπορείτε να βλέπετε ότι πληκτρολογεί ο χρήστης στον υπολογιστή.
  • Παρακολουθείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούνται και για πόση διάρκεια η κάθε μία.
  • Μπορείτε να βλέπετε τη δραστηριότητα του κάθε χρήστη χωριστά.
  • Τραβάει φωτογραφίες της οθόνης (εσείς ορίζετε πόσο συχνά θέλετε) και τις αποθηκεύει.
  • Ποιες εφαρμογές είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή.
  • Όλες οι υπηρεσίες web mail (Google Gmail, MS Hotmail, MS WindowsLive, Yahoo, etc).
  • Πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή (Λειτουργικό σύστημα, έκδοση, CPU, μνήμη, κλπ).

mSpy mobile devices

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η SMARTS ΔΕΝ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ mSpy ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ mSpy.

ΔΗΛΩΣΗ: Η SMARTS δεν εμπορεύεται το συγκεκριμένο προϊόν και δηλώνει ότι το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και ειδικά για την εξυπηρέτηση του γονεϊκού ελέγχου ανηλίκων παιδιών. Η παρακολούθηση τηλεφώνου (σταθερού ή κινητού) είναι παράνομη και διώκεται ποινικά.

Αυτή η υπηρεσία δεν προορίζεται για παράνομη παρακολούθηση υπολογιστών. Ο χρήστης αναλαμβάνει όλη την ευθύνη να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία για νόμιμους και θεμιτούς σκοπούς, και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία της χώρας του, η οποία μπορεί να απαγορεύει τη χρήση τέτοιας υπηρεσίας.

more info Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της mSpy.

buy it Για αγορά και εγκατάσταση του προϊόντος, πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο.